Yetkinlik nedir ve CV'ye nasıl dahil edilir?

CV hazırlama dikkat ve özen gerektiren önemli bir iştir. Kariyeriniz üzerindeki etkisi sanıldığından fazladır ve çoğu kişi CV hazırlamadan önce kendini tedirgin hisseder. Özellikle son dönemde işe alımlarda yetkinliklere daha fazla önem verilmesi nedeniyle adaylar kendilerinde bulunan yetkinleri bulma ve bunları CV’ye aktarma konusunda bilgi arayışındadırlar. 

Yetkinlikler, işverenleri etkilemek ve istihdam fırsatlarını artırmak için özgeçmişinize ekleyebileceğiniz becerilerdir. Bu yetkinlikler, gerekli niteliklere sahip olduğunuzu ve başvurduğunuz pozisyon için uygun bir aday olduğunuzu göstermeye yardımcı olur. Temel yetkinliklerinizi CV'nize nasıl ekleyeceğinizi öğrenmek, iş başvurularında becerilerinizi öne çıkarır ve potansiyel işverenleri etkilemenize yardımcı olabilir.

Bu makalede, temel yetkinlikleri tanımlıyor, bunları CV'nize dahil etmek için adımlar sunuyor ve bu bölümün bir CV'de nasıl göründüğünü göstermek için işverenlerin adaylarda en çok hangi yetenekleri aradığına dair örnekler veriyoruz. Yetkinlik nedir CV için diye soruyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Hemen CV’nizi oluşturun

Yetkinlik nedir?

Yetkinlik nedir sorusunun yanıtı şudur: yetkinlikleriniz, sizi bir pozisyon için aday olarak nitelendiren becerilerin bir listesidir. Sertifikalarınızı, becerilerinizi ve işle ilgili teknik konulardaki bilginizi içerir. Listenizi özgeçmişinizin üst kısmına, iletişim bilgilerinizin altına ekleyerek temel yetkinliklerinizin işe alım uzmanları tarafından görülebildiğinden emin olabilirsiniz. Yetkinliği olan adaylar yaptıkları işte iyi performans gösterir ve işverenlerin de aradığı zaten budur.

Geniş bir kavram olarak yetkinlik, mesleğinizde edindiğiniz tüm bilgi, beceri ve deneyimleriniz sonucu o mesleği profesyonelce uygulamanızı sağlayan bir yetenekler bütünüdür. CV’nizdeki beceri, eğitim ve deneyim bölümlerinden farklı olarak ortaya koyacağınız yetkinlikler bölümüyle CV’niz daha etkileyici olabilir.

Ayrıca özgeçmişinize bir temel yetkinlik bölümü eklemek, başvurunuzun bir ATS sisteminden onay almasına yardımcı olabilir. Birçok şirket bu sistemi başvuruları taramak ve yalnızca işverenlerin aradığı niteliklere sahip adayları seçmek için kullanır. ATS sistemi, belirli beceriler, eğitim ve deneyim gibi anahtar kelimeleri tarayarak çalışır. Bu nedenle, temel yetkinlik bölümünüzü başvurduğunuz işe göre özelleştirmeniz akıllıca olacaktır. CV ye yazılacak yetkinlikler ve türlerini aşağıda açıklıyoruz.

Yetkinlik türleri nelerdir?

Bir firma büyüdükçe, mevcut pozisyon için doğru yetkinliklere sahip adayları işe almaları önemlidir. İşe alım sürecinde, şirketler genellikle adayları ilgili yetkinliklere sahip olduklarından ve beklenen standartları verimli bir şekilde yerine getirebildiklerinden emin olmak için değerlendirir. Bu nedenle, çalıştığınız alan için geçerli olan yetkinlikleri anlamanız ve role uygunluğunuzu göstermek için bunları etkili bir şekilde vurgulayabilmeniz önemlidir.

Bir bireyin sahip olduğu yetkinlik türleri genellikle mesleki başarısı için kritik öneme sahip olabilir. Bu yetkinlikler genellikle çalışma alanı ve pozisyon olmak üzere iki kategoriye ayrılır. Bu kategorilerin aşağıda bulabileceğiniz alt bölümleri vardır.

Çalışma alanına göre yetkinlik türleri

Bu yetkinlikler 3’e ayrılır:

1- Temel yetkinlikler

Bir bireyin rekabet avantajlarını oluşturan yetenek ve beceriler, onun temel yetkinlikleridir. Kendinizi daha istihdam edilebilir kılmak için alanınızda çok yönlü bir yetkinliğe sahip olmanızı sağlamak üzere temel güçlü yönlerinizi belirlemeniz, geliştirmeniz ve bunlardan yararlanmanız önemlidir. Bu yetkinlikleri özgeçmişinizde sıralayarak iş başvurularında öne çıkarabilirsiniz. Analitik yetenekler, yaratıcı düşünme ve problem çözme becerileri temel kişisel özelliklere örnek olarak verilebilir.

2- Çapraz fonksiyonel yetkinlikler

Bu yetkinlikler, özellikle temel yetkinlikler olarak seçilmeyen yetkinliklerdir. Bu beceriler genellikle çeşitli mesleklerdeki değişik pozisyonlar gereklidir. Bu yetkinliklere örnek olarak bütçeleme, bilgisayar yeterliliği ve diğer konular verilebilir. Çapraz fonksiyonel yetkinliklere sahip olmanın oldukça fazla avantajı vardır.

3- Fonksiyonel yetkinlikler

Fonksiyonel yetkinlikler genellikle bir alana, bölüme veya iş kategorisine özeldir. İşletmeler, değişen pazar gereksinimleri nedeniyle faaliyet gösterme ve büyüme konusunda çeşitli zorluklarla karşılaşabilir. Bir firmanın başarılı olabilmesi için, genellikle uzmanlaşmış becerilere sahip belirli bir grup bireye ihtiyacı vardır.

Fonksiyonel yetkinlikler, genellikle önemli konu bilgisine, teknik yeterliliğe ve verimli çalışması için gerekli diğer ilgili unsurlara sahip olduklarından, herhangi bir işletmenin başarısı için çok önemlidir. Bu nedenle şirketler, işe alındıktan sonra etkili bir şekilde performans gösterebilmelerini sağlamak için genellikle organizasyon yapısındaki konumlarına ve işlevlerine uygun bir dizi yeteneğe sahip adayları işe almaya öncelik verir.

Pozisyona göre yetkinlikler

Bu yetkinlikleri 7 maddede özetleyebiliriz:

1- Organizasyonel yetkinlikler

Organizasyonel yetkinlikler, kuruluşun üstünlük sağlaması ve pazar lideri olarak konumunu koruması için gerekli becerilerdir. Bu yetkinlikler, kuruluşun etkin performansına katkıda bulunan tutumlar, yetenekler ve davranışların bir listesini içerir. Personelin becerileri genellikle kuruluşun genel performansını belirleyebilir. Organizasyonel yetkinlikler, bir organizasyonun çalışanlarının kendi pozisyonlarında başarılı olmak için uygulayabilecekleri özelliklerdir.

2- İş yetkinlikleri

Bunlar, sergilendiğinde verimli iş veya görev performansına yol açan becerileri içerir. Örneğin, bir satış işi rolü için yetkinlikler, haftalık hedefleri yerine getirmek, müşterileri  ürünün faydaları konusunda ikna etmek ve teklifleri ve ürünleri müşterinin gereksinimlerine uyacak şekilde özelleştirmek gibi satış işleviyle ilgili olan yetkinlikler gerektirebilir. İşverenler, yeni işe alınanların profesyonel sorumluluklarını şirket gerekliliklerine göre yerine getirebilmelerini ve şirketin performansına ve büyümesine olumlu yönde yardımcı olmalarını değerlendirmek ve sağlamak için genellikle bir adayın iş yetkinliklerine öncelik verir.

3- Teknik yetkinlikler

Teknik yetkinlikler, şirket çerçevesindeki belirli bir işi veya işler topluluğunu başarıyla tamamlamak için bilgi ve yetenekleri nasıl uygulayabileceğinizi ifade eder. Teknik yetkinlikler, alınan talimatın türü ve etkili operasyonel kontrol uygulamak için gereken teknik uzmanlık düzeyi ile doğrudan ilişkisi olan davranışlardır. Bir işte yetkinlik, operatörün yetenekleri ile işi güvenli ve verimli bir şekilde yapmak için gerekenler arasında uyum gerektirir.

4- Kişisel yetkinlikler

Kişisel yetkinlikler performansa veya işten elde edilen çıktıya vurgu yapar. Kişisel yetkinlikler, kişinin bir iş fonksiyonunun gerektirdiği görevleri yerine getirme becerisiyle ilgilidir. Teknoloji gelişmeye devam etse de, kişisel yetenekler çoğu şirket için en önemli öncelik olmaya devam etmektedir. Örneğin, işe alım uzmanları daha uyumlu, açık fikirli, farklı bakış açılarını değerlendirdikten sonra eleştirel düşünebilen, birden fazla rol üstlenebilen, davranışlarını ekip gereksinimlerine uyarlayabilen, belirsizlikleri yönetebilen ve aksiliklerle karşılaştığında bile motivasyonunu koruyabilen adaylar aramaktadır.

5- Davranışsal yetkinlikler

Davranışsal yetkinlikler, görevlerin bağımsız olarak veya işbirliği içinde etkili bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olabilecek bilgi, yetenek, tutum ve davranışları ifade eder. Bunlar, bir adayın başvurduğu pozisyonda başarılı olma olasılığını ölçebilecek her türlü eylem, tutum veya karakter özelliğidir. Bu yetkinlikler, bir adayı diğerlerinden ayırabilecek bilgi, beceri ve davranışları içerir.

6- Yönetim yetkinlikleri

İnsanları yönetmek için gereken yetenekleri, rutinleri, profesyonel hedefleri ve yaklaşımı yönetim yetkinlikleri olarak adlandırabilirsiniz. Yönetim yetkinliklerini geliştirdiğinizde, bunlar liderliği geliştirebilir ve kurumsal performansa yardımcı olabilir. Kabaca işyeri verimliliğine katkıda bulunan bilgi ve yetenekler olarak tanımlanan insan sermayesi, yönetim yetkinliklerini içeren bir kategoridir. Üretken bir işgücü için, yönetim yetkinliği için gerekli olan insan kaynakları da genellikle gereklidir.

7- Liderlik Yetkinlikleri

Bir lideri, görevlerini etkin bir şekilde yerine getirmek için çok yönlü becerilere sahip bir birey olarak düşünebilirsiniz. Bir şirketteki liderlik pozisyonu, çeşitli kişilik veya davranışsal nitelikler gerektirebilir. Ancak bir çalışanın liderlik rolünü üstlenebilmesi için birkaç temel beceriye sahip olması önemlidir. Bunlar iş anlayışı, etki ve nüfuz, iletişim yetenekleri, dürüstlük ve kavramsal beceriler olmak üzere beş önemli faktöre dayanabilir.

Hemen CV’nizi oluşturun

Yetkinlik örnekleri ve yetkinliklerinizi bulma

Bir işe girebilmek için kendi yetkinliğinizi nasıl tanımlayacağınızı bilmeniz önemlidir. Bunun için aşağıdaki konularda düşünerek kendinize bir yetkinlik listesi hazırlayabilir ve bu listeyi başvuru yaptığınız pozisyona göre düzenleyebilirsiniz.

1- Akademik yeterlilik:

  • Eğitimim boyunca hangi profesyonel becerileri öğrendim?
  • Birçok farklı iş türüne aktarılabilecek hangi becerileri edindim?
  • Bir kişi olarak (profesyonel olarak) hangi alanlarda kendimi geliştirdim?
  • Mesleki olarak hangi yönlerim güçlü?

2- İş deneyimi, gönüllü çalışma ve boş zaman etkinlikleri:

  • Daha önceki görevlerim nelerdi?
  • Ne gibi sorumluluklar aldım?
  • Ne öğrendim?

İlk bakışta konuyla ilgili görünmeyen iş deneyimleriniz olabilir. Ancak, her tür işten diğer işlere aktarılabilecek beceriler elde edeceksiniz. Örneğin ekip çalışması, iletişim, zaman yönetimi, problem çözme, liderlik vb.

3- Kişisel özellikler

  • Başkalarıyla nasıl çalışırım ve bir takımda nasıl bir rol üstlenirim?
  • Motivasyonumu ve bağlılığımı ne artırır?
  •  Stresle nasıl başa çıkıyorum?
  • Kişisel güçlü yönlerim nelerdir?

Yetkinlik örnekleri

CV’de yetkinlikler kısmına ne yazılır diye soruyorsanız aşağıdaki örnekler tüm dünyada ve her meslek dalında geçerli olabilecek yetkinliklerdir:

1- Müşteri Odaklılık

Müşteri ihtiyaçlarını belirler ve önceliklendirir ve kısıtlamaları tanır. Müşteriler hakkında daha fazla bilgi edinmeye ve daha iyi bir hizmet sunmaya çalışır. Müşterilere karşı profesyonel bir yaklaşım benimser. Güvenilirdir ve verdiği sözleri yerine getirir.

2- Analiz yeteneği ve problem çözme

Problemlerin ve durumların temel bileşenlerini belirleyebilir ve ayırabilir. Çeşitli kaynaklardan gelen bilgileri analiz edebilir ve yorumlayabilir, bilgilerdeki kalıpları ve eğilimleri tespit edebilir ve bunlardan neden ve sonuç çıkarabilir. Bir dizi yaratıcı çözüm üretebilir, bunları değerlendirebilir ve en uygun seçeneği belirler.

3- Hızlı öğrenme

İlgili bilgileri hızlı ve kolay bir şekilde alabilir ve özümseyebilir. Yeni görevleri hızla öğrenir. Hızlı ve uygun şekilde tepki verir. Hızla değişen ortamlarda kendi ayakları üzerinde durabilir.

4- Ekip çalışması

Ekibe aktif olarak katılır. İşbirliğini teşvik eder. Başkalarının ihtiyaçlarının farkındadır ve esnek bir şekilde yanıt verir. Bilgi paylaşır ve diğer ekip üyelerini destekler. Başkaları aracılığıyla işleri halledebilir ve gerçekçi hedefler belirleyebilir. Başkalarını geliştirmek için fırsatlar arar. Ekip hedeflerine bireysel hedeflerden daha fazla öncelik verir.

5- İletişim

Bilgi ve fikirleri hem sözlü hem de yazılı olarak açık ve net bir şekilde iletebilir. Dinleyici kitlesine ve iletişimin amacına bağlı olarak uygun dil, üslup ve yöntemleri kullanır. Karmaşık bilgileri net bir şekilde aktarabilir. Başkalarının ihtiyaç duyacağı bilgileri önceden tahmin eder.

6- Özgüven

Zorlu işleri üstlenmek ya da karşı çıkılabilecek durumlarda görüşlerini ortaya koymak için ölçülü bir özgüven. Bir kriz anında sakin kalır. Rekabet halindeki taleplerin üstesinden gelir. Aksiliklerin üstesinden gelir. Eleştirileri memnuniyetle karşılar ve bunlardan ders çıkarır.

7- Araştırma ve inceleme

Bilgi ihtiyaçlarını tanıma ve uygun bilgi kaynaklarını belirleme ve kullanma becerisine sahiptir. Bilgi arayışında ısrarcıdır ve çeşitli stratejiler benimser. Bilgi ve kaynakları sorgular, kontrol eder ve değerlendirir. Ayrıntılara dikkat eder.

8- Planlama ve Organizasyon

Sonuçları kaliteli, zamanında ve uygun maliyetli bir şekilde elde edebilir. Öncelikleri görür, kaynakların verimli kullanımını planlar ve hedeflere göre ilerlemeyi izler. Projelerdeki önemli aşamaları öngörür. Hedeflere ulaşmak için alternatif yollar formüle eder. Öngörülemeyen olaylara etkili bir şekilde yanıt verir.

9- Sonuç odaklılık

Kendisi ve diğerleri için yüksek ancak ulaşılabilir standartlar belirler. Süreci ve sonuçları iyileştirmek için fırsatlar arar. Geliştirilecek alanları belirlemek için performansı sürekli gözden geçirir.

10- Motivasyon

Zorlayıcı ancak ulaşılabilir kişisel hedefler belirler. Bunları enerji, sebat ve kararlılıkla takip eder. Heveslidir ve kişisel performans düzeylerini geliştirmeye kararlıdır.

Temel yetkinlikler nelerdir?

Temel yetkinlikler, sizi arzu edilen bir aday yapan özellikleri gösteren nitelikler listenizdir. Becerilerinizi, sertifikalarınızı ve diğer kişisel özelliklerinizi içerebilirler. İş perspektifinden bakıldığında, temel yetkinlikler, daha iyi çalışan performansına ve kurumsal başarıya katkıda bulunan beceriler, yetenekler ve kişilik özellikleridir.

Bir şirketin listesine uyan temel yetenekleri vurgulamak, özgeçmişinizi belirli pozisyonlar için uyarlamanıza yardımcı olabilir. Özgeçmişinizi daha az genel hale getirir ve işverenlerin dikkatini çekmeye yardımcı olurlar. Bir işte başarılı olmanız için sahip olmanız gereken temel yetkinliklerden önceki bölümde söz etmiştik. Yukarıda sıraladığımız yetkinlik örneklerinin çoğu ise temel yetkinlikler içinde yer almaktadır.  CV de yetkinliklere ne yazılır diyorsanız işte en temel yetkinliklere bir örnek:

  • Liderlik
  • Zaman yönetimi
  • İletişim
  • Sonuç odaklılık
  • Problem çözme
  • Motivasyon
  • Çoklu görev alabilme
  • Analitik düşüebilme
  • Yaratıcılık
  • Sorumluluk
  • Esneklik
  • Ekip ruhu
  • Organizasyon

Hemen CV’nizi oluşturun

Yetkinlik neden önemlidir?

Özgeçmişinizde temel yetkinliklerinizden bahsederek, işverenlere şirket değerleriyle özdeşleştiğinizi ve şirketlerinde başarılı olmak için ne gerektiğini anladığınızı gösterirsiniz.

Temel yetkinlikler genellikle ATS'nin adayları hızlı bir şekilde ayırmak için taramaya programlandığı anahtar kelimeleri içerir, bu nedenle bunları CV'nize dahil etmek bir sonraki aşamaya geçmenize yardımcı olabilir.

Ayrıca yetkinlikler, bir aday olarak uygunluğunuzu göstermek için uzmanlığınızı ve becerilerinizi hızlı bir şekilde özetlemenin etkili bir yoludur. Bu, özellikle kariyer değiştiriyorsanız ve farklı sektörlerde çalıştıysanız faydalıdır. Yetkinlikleriniz, bu farklı deneyimleri birbirine bağlamaya ve işverenleri pozisyon için doğru beceri ve bilgiye sahip olduğunuza ikna etmeye yardımcı olabilir.

CV için yetkinlik örnekleri

Hemşire CV’si için yetkinlikler

  • Duygusal zeka
  • İletişim
  • Organizasyon
  • Hasta bakımı
  • Uyumluluk
  • Liderlik
  • Zaman yönetimi

Pazarlama Müdürü CV’si için yetkinlikler

  • İletişim
  • İçerik oluşturma
  • Proje yönetimi
  • E-posta pazarlama
  • Liderlik

Mühendis CV’si için yetkinlikler

  • Matematik
  • Veri analizi
  • Proje yönetimi
  • Problem çözme
  • 3D modelleme
  • İnovasyon

Daha fazla CV örneği için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

CV’nizde yetkinliklerinize yer verirken dikkat etmeniz gereken 3 önemli nokta

Yetkinlik ne demek diye soran bir çok aday bulunmaktadır. Makalemizin yukarıdaki bölümlerinde, yetkinliğin ne anlama geldiğini, CV’deki önemini ve sizi nasıl diğer adaylardan ayırarak ön plana çıkarabileceğini detaylarıyla anlattık. Yetkinliklerinizin becerilerinizden farklı olduğuna ve CV’nize eklerken de farklı bir bölüm oluşturmanın  yararlı olacağından söz etmiştik. Aşağıdaki kuralları uygulayarak yetkinlikliklerinizi ön plana çıkarabilirsiniz:

Yetkinlik listenizi kısa ve öz tutun

Yetkinliklerinizi belirtirken kısa olmasına dikkat etmeniz gerekir çünkü CV’nizin diğer bölümlerini gölgelemek istemezsiniz. Bunun için özel bir bölüm oluşturarak listeleme yapabileceğiniz gibi, eğer CV’nizin uzamasını istemiyorsanız kişisel profilinizin içine de anahtar kelimeler halinde serpiştirebilirsiniz. Ayrıca bir CV’nin en fazla iki sayfa uzunlukta olması gerektiğini de aklınzıdan çıkarmamalısınız.

CV’nizin etkisini artırmak için onu bir önyazı ile tamamlamak isterseniz CVMaker sitemizdeki blogumuzdan yeterli bilgiyi edinebilirsiniz.

Yetkinliklerinizle ilgili sorulara hazırlıklı olun

Yetkinlik bazlı mülakatlar, çeşitli sektörlerde işe alım sürecinde giderek yaygınlaşmaktadır. Güçlü ve zayıf yönleriniz hakkında genel sorulara odaklanan geleneksel mülakatların aksine, yetkinlik bazlı mülakatlar işle ilgili belirli becerileri ve deneyimleri daha derinlemesine inceler. İşverenler bu mülakatları, adayların pozisyon için gerekli temel yetkinlikleri ne kadar iyi sergilediklerini değerlendirmek için kullanır.

Yetkinlik bazlı bir mülakata hazırlanmak, özgeçmişinizi prova etmekten daha fazlasını gerektirir. İşveren tarafından aranan yetkinlikleri anlamayı, geçmiş deneyimlerinizden ilgi çekici örnekler oluşturmayı ve yeteneklerinizi etkili bir şekilde iletmeyi içerir. Bunun için temel yetkinliklerinizi belirledikten sonra, geçmiş deneyimlerinizden her bir yetkinliği gösteren belirli örnekler üzerinde beyin fırtınası yapın. Bu örnekler iş, eğitim, gönüllü deneyimler veya müfredat dışı faaliyetler de dahil olmak üzere hayatınızın çeşitli yönlerinden gelebilir.

Mülakat sırasında spesifik olun ve iddialarınızı desteklemek için ayrıntılı örnekler verin. Genellemelerle konuşmaktan veya belirsiz yanıtlar vermekten kaçının. Örnekleriniz ne kadar spesifik ve somut olursa, mülakatı yapan kişi için o kadar ikna edici olacaktır. İşle ilgili belirli bir yetkinlikte doğrudan deneyiminiz olmasa bile, sahip olduğunuz aktarılabilir becerileri veya ilgili deneyimleri vurgulayın. Örneğin, bir liderlik pozisyonu için başvuruyorsanız ancak resmi liderlik deneyiminiz yoksa, inisiyatif aldığınız, başkalarına danışmanlık yaptığınız veya bir proje ekibine liderlik ettiğiniz zamanlardan bahsedebilirsiniz.

Başvurduğunuz işle ilgili yetkinliklerinizi ekleyin

CV yetkinlikler bölümünüzü işe göre uyarlamak, pozisyona yüksek derecede ilgi duyduğunuzu gösterir. Bunu doğru bir biçimde yapabilmek için iş tanımındaki terimleri kullanın ve şirketin değerlerine bakın, ardından listenizi buna göre ayarlayın. Pozisyonla ilgisi olmayan yetkinliklerin başvurunuza katkısı olmayacağı gibi gereksiz yere CV’nizin uzamasına neden olacaktır.

Tek bir özgeçmiş yazıp bunu her işe başvurmak için kullanmayın. Bunun işe alım müdürünü etkilemesi pek olası değildir. Ayrıca ATS (Aday Takip Sistemi) tarafından CV’lerde işle ilgili anahtar kelimeler aranacağı için, tek tip özgeçmişte bu kelimelerin bulunması olasılığı düşüktir. CV’nizin kazanma şansını artırmak için yetkinliklerinizi anahtar kelime olarak kullanın.

Eğer yetkinliklerinizi CV’nizin profil özeti kısmına dahil edecekseniz CV'de profil kısmı ile ilgili makalemizi okuyabilirsiniz.

Sonuç

Özetleyecek olursak yetkinliklerimiz gerek karakterimizden gerek mesleki deneyimlerimizden kaynaklanıyor olsunlar, bir iş başvurusu sırasında CV’mizde bulunması gereken önemli bilgilerdir. Bu rehberde yetkinliklerin CV’ye nasıl eklenmesi gerektiğiyle ilgili bilgilerin yanı sıra CV yetkinlik örnekleri ve ipuçlarına da yer verdik. Kariyerinizde başarılı olmak için uzman görüşlerine gereksinmeniz varsa CVMaker sitemizdeki blogu ziyaret edebilirsiniz. Bol şans!

Hemen CV’nizi oluşturun

İlgili makaleler

112,872'den fazla kullanıcı CV'lerini oluşturdu bile

CV maker ile 15 dakika içerisinde hızlı ve kolay biçimde göze çarpan ve profesyonel bir CV oluşturabilirsiniz.

CV'nizi oluşturun

İşe alınma ihtimaliniz %65 artacak