Mükemmel bir Fotoğrafçı CV’si nasıl oluşturulur? Örneklerle adım adım rehber

Günümüzün görsel içeriğe dayalı dijital çağında, işletmeler ve müşteriler pazarlama, etkinlikler ve kişisel projeler için sürekli olarak yetenekli fotoğrafçılar aramaktadır. Fotoğrafçılık, yeni teknoloji ve tekniklerle sürekli gelişen bir alandır. Diyelim ki kariyerinizde ilerlemek isteyen deneyimli bir profesyonelsiniz ya da bu işe yeni başlıyorsunuz; en son sektör trendlerini ve iyi hazırlanmış bir CV ile uzmanlığınızı nasıl sergileyeceğinizi bilmeniz çok önemlidir. 

Görsel içeriğe karşı sürekli artan talep nedeniyle fotoğrafçılar da daha rekabetçi bir ortamla yüzyüze kalmaktadırlar. Bu nedenle iş başvurusu yapmadan önce hazırlayacakları CV’nin sıradan bir CV olması yerine, Aday Takip Sistemi tarafından elenmeyecek ve işe alım uzmanlarının dikkatini çekecek, mükemmel bir tane olması gereklidir.

İster mesleğe yeni adım atıyor, ister deneyimli bir fotoğrafçı olun, CV hazırlamadan önce Fotoğrafçı CV örnekleri ile hazırlanmış bu rehberdeki bilgileri okuyup adımları takip ederek siz de kendinize kusursuz ve kazandıran bir CV hazırlayabilirsiniz.

Hemen CV’nizi oluşturun

Fotoğrafçı CV örneği

Tarkan Harvard CV şablonu ile geniş deneyim ve becerilerini vurguluyor. İş deneyimi bölümü en son pozisyonlarından başlayarak geriye doğru sıralanıyor. Sol tarafta yer alan beceriler uzmanlık derecesine göre sınıflandırılıyor ve bu Fotoğrafçı CV örneği Tarkan’ın yeteneklerini daha da vurguluyor. Yazımızın ilerleyen bölümlerinde Fotoğrafçı CV’si için en yii şablonu nasıl seçeceğinizle ilgili bilgilere de yer verdik.

AD_4nXcuJX6F8fbKNjHiKaaGq5PPxVD8EbbD33Dmtztp5Pfl5OEGQlMOP-ziQYqzNh-coievA5N9-dGx3Tr3T0rufbAf4QRAaEisvp6s7xuIF00VbvcKjhRVsWAy6UqZ0iAJf9-XLnYEDXeWKzEiyJlNHPV1MItr?key=SDKMstqys6EEiQ9C6jzVRA

Buraya tıklayarak bu örneği indirebilirsiniz

Fotoğrafçı CV’sine neleri dahil etmelisiniz?

Etkili bir CV hazırlama için öncelikle temel bölümlerden başlamalısınız. Bu bölümler her CV için geçerli olan şu bilgileri içermelidir:

  • Kişisel bilgiler
  • Profil özeti
  • İş deneyimleri
  • Eğitim, kurslar, sertifikalar
  • Beceriler
  • Ek bilgiler

Bu bölümleri incelikle işlediğiniz CV'niz profesyonel geçmişinizin bütünsel bir görünümünü sunmalıdır.Eğer yeni mezun olmuş bir Fotoğrafçı adayıysanız ya da çok az iş deneyiminiz varsa, kendinize bir Ana CV hazırlayarak işe başlamanız doğru olacaktır. Ana CV’nizde iş deneyimleriniz yerine staj, eğitim ve yetenekler kısmını ön plana çıkarmalısınız.

Eğer zaten deneyimli ve sektörde kendini kanıtlamış bir adaysanız o zaman temel bölümlerin her birinin üzerinde, işle en ilgili yetenek ve becerilerilerinize odaklanarak CV’nizi yazmalısınız. İşe özel bir CV oluşturmak, doğrudan iş hedeflerinizle ilgili beceri ve deneyimlere odaklanmak için idealdir. İşe özel CV’niz özlü ve iş tanımına uygun olmalıdır. Böylece potansiyel işverenler için daha çekici bir aday olabilirsiniz.

Özgeçmişinizi başvurduğunuz pozisyona göre uyarlayın ve teknik bilgi ve deneyiminizi vurgulayan temel bilgileri ekleyin. Kişisel detaylar ve niteliklerinizi ve uzmanlık alanınıza olan bağlılığınızı özetleyen ilgi çekici bir profil özeti hazırlayın. Eğitim, iş deneyimi ve beceriler bölümleri başarılarınızı ve niteliklerinizi vurgulamalıdır.

Fotoğrafçı CV’nize portföyünüzü, kişisel web sitenizi ve çalışmalarınızı sergilediğiniz sosyal medya hesaplarınızı eklemeniz CV’nizin etkisini daha da artıracaktır. Bu ek bölümlerin eklenmesi, potansiyel işverenlerin ve müşterilerin çalışmalarınızı, tarzınızı ve projelerinizi profesyonellerden oluşan bir ağla paylaşmaya olan bağlılığınızı anlamalarına yardımcı olur.

Fotoğrafçı CV’sinde Profil özeti bölümü

CV’nin en üst bölümünde yer alarak iş verenlerin ilk olarak dikkatini çeken bu bölüm, kendinizi potansiyel müşterinize ya da iş verene tanıtmanız için bulunmaz bir fırsattır. Özellikle başvurduğunuz pozisyonla en ilgili başarılarınızı ve gelecekteki hedeflerinizi vurgulamanız yerinde olur. Uzmanlığınızı ve hedeflerinizi özlü bir kaç cümle ile aktarın.

İster düğünler veya moda sektörü için fotoğraf çekme konusunda uzman olun, ister giriş seviyesinde olun veya bir serbest meslek sahibi olmayı hedefleyin, kişisel profilinizi başvurduğunuz pozisyona göre uyarlayın. Bunu yaparken beş ya da altı cümleden uzun bir paragraf olmamasına, kolay okunmasına ve kendinden emin bir üslup taşımasına dikkat edin.

Aşağıdaki örnekler bir Fotoğrafçı CV’sinde profil özeti bölümünün nasıl olması gerektiği konusunda size fikir verecektir.

Fotoğrafçı CV’si için profil özeti örnekleri

1- Düğün fotoğrafçısı için CV profil özeti örneği

‘’On yıllık profesyonel deneyime sahip başarılı bir düğün fotoğrafçısıyım. Fotoğraf için hikaye oluşturma ve anları hassasiyet ve yaratıcılıkla yakalama sanatında ustayım.  Zamansız görüntüler üretmek için doğal ışık ve yapay aydınlatma tekniklerini kullanma konusunda yetkinim. Detaylara gösterdiğim özen ve özel günlerinde çiftler için unutulmaz bir görsel anlatı yaratma becerisiyle tanınıyorum.’’

2- Serbest Fotoğrafçı için CV profil özeti örneği

‘’Çeşitli türlerde 6 yıllık deneyime sahip son derece yetenekli bir serbest fotoğrafçıyım.  Çarpıcı görseller üretmek için farklı ortamlara ve konulara uyum sağlama konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahibim. Gelişmiş düzenleme yazılımlarında ve dijital dosya formatlarında yetkinim. Kişisel bir web sitesine sahibim ve aktif sosyal medya katılımı yoluyla sağlam bir çevrimiçi etkileşim oluşturma konusunda başarılıyım.’’

3- Moda Fotoğrafçısı için CV profil özeti örneği

Sektörde 5 yıllık deneyime sahip yetenekli moda fotoğrafçısıyım. Görsel olarak çarpıcı görüntüler oluşturmak için moda trendleri, kompozisyon ve aydınlatma konusunda derin bir anlayışa sahibim. Moda markalarının özünü yakalama ve ürünlerini etkili bir şekilde sergileme konusunda yetkinim. Görüntü düzenleme yazılımında güçlü teknik beceriler, her fotoğrafın kalitesini artırma ve müşteri brifinglerine uyma konusunda uzmanım.’’

4- Fotoğrafçı Asistanı için CV profil özeti örneği

‘’Çeşitli projelerde fotoğrafçıları destekleyen 3 yıllık deneyime sahip fotoğraf asistanıyım. Kamera ekipmanlarının kullanımı ve teknik sorun giderme konusunda yetkinim. Tekniklere ve post prodüksiyona yardımcı olma konusunda yetenekliyim. Fotoğraf ekiplerinin başarısına katkıda bulunmaya ve sorunsuz fotoğraf çekimi süreçleri sağlamaya kararlıyım.’’

Daha fazla CV örneği ve bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Hemen CV’nizi oluşturun

Fotoğrafçı CV için en iyi beceriler

Beceriler bölümü, çeşitli iş durumları ve müşteri talepleriyle başa çıkarken teknik uzmanlıkları, uyum sağlama becerisini ve yaratıcı olmayı göstermek için çok önemlidir. Fotoğrafçılar, bu bölümü benzersiz güçlü yönlerini ve bilgilerini vurgulayacak şekilde düzenleyerek asistanlık, moda, düğün veya serbest roller için seçtikleri işte etkili bir şekilde öne çıkabilirler.

Genellikle sosyal ve teknik olarak iki bölümde değerlendirilen beceriler bölümü için öncelikle kendinize bir liste hazırlayın. Bu genel liste gerek mesleğinizi başarıyla uygulamanız için sahip olduğunuz teknik becerileri gerekse uyumlu bir çalışma ortamı yaratabileceğinizi ve başarılı olabileceğinizi kanıtlayan sosyal becerilerinizin bir dökümü olmalıdır.

Bu listeyi daha sonra başvurduğunuz pozisyona uyarlamak için kullanabilir ve işle en ilgili becerilerinizi eleyerek CV’nize dahil edebilirsiniz. Çok uzun bir liste oluşturmak okuyucunun kafasını karıştırabileceği gibi samimi bir izlenim de yaratmaz. Ayrıca, Dijital bir yazılım olan ve şirketlerin CV’leri dijital ortamda tarayarak içinde anahtar kelimelerin bulunmadığı özgeçmişleri otomatik olarak eleyen Aday Takip Sistemi’ne uyumlu bir liste oluşturmanız da gerekir.

Bunun için iş ilanını dikkatlice okuyarak, aranan özellikler bölümündeki nitelikleri kendinizdeki becerilerle eşleştirerek CV’nize dahil edin. Burada unutmamanız gereken en önemli konu, sizde bulunmayan bir beceriye yalnızca işi elde etmek için CV’nize dahil etmemeniz gerektiğidir. Aksi takdirde olası bir iş görüşmesinde bununla ilgili sorulara maruz kalmanız ve gerçeğin anlaşılması mümkündür.

Bir fotoğrafçı CV’si için kullanılabilecek bu beceri setleri için örnekler aşağıdaki gibidir:

Sosyal beceriler:

  • Yaratıcılık
  • Sanatsal vizyon
  • İletişim
  • Müşteri etkileşimi
  • Problem çözme
  • Uyarlanabilirlik
  • Detay odaklılık
  • İşbirliği ve ekip çalışması
  • Zaman yönetimi

Teknik beceriler:

  • Dijital dosya formatları
  • Fotoğraf düzenleme
  • Fotoğraf kompozisyonu
  • Görsel sunumların düzenlenmesi
  • Teknik sorun giderme
  • Pazarlama ve işletme
  • Yüksek hacimli fotoğraf düzenleme
  • Post prodüksiyon

CV’de beceriler bölümü ile ilgili bu yazı da dikkatinizi çekebilir.

Fotoğrafçı CV’si için iş deneyimi bölümü

İster kariyerine yeni başlayan biri olun ister uzun yıllara dayanan tecrübeli bir fotoğrafçı olun, bir iş başvurusu için CV’nize iş deneyimleri bölümünün önemi büyüktür. Genellikle her iş veren deneyimli bir aday ile çalışmayı tercih eder. Fakat tecrübesi olmayan fotoğrafçıların CV’lerinde iş deneyimi için kullanabilecekleri diğer nitelikler de vardır. Örneğin okulda üstlendiğiniz projeler, gönüllü çalışmalarınız ve stajlarınız buna dahildir.

İş deneyimlerinizi CV’nize eklerken en etkili yöntem olan ters kronolojik sıralama ile en son deneyiminizden geriye doğru sıralayın. Çalıştığınız firmanın adı ve konumu, çalıştığınız tarih aralığını girdikten sonra üstlendiğiniz sorumlulukları açıklayın ve ardından elde ettiğiniz başarıları ölçülebilir detaylarla madde listesi haline getirin.

Eğer  iş deneyimi edinmek zor görünüyorsa, çalışmalarınızı saygın fotoğraf yarışmalarına ve sergilerine gönderin. Portföy inceleme oturumlarına, konferanslara ve sektör etkinliklerine katılın. Aşağıdaki örnekler bir fotoğrafçı CV’si için iş deneyimleri bölümünün nasıl olması gerektiği konusunda size fikir verecektir.

Fotoğrafçı CV’si için iş deneyimi örnekleri

1- Fotoğrafçı / Suadiye Fotoğraf Stüdyosu / İstanbul / 2020-2024

Klasik tema ve tarzlarda uzmanlaşarak zaman üstü sanatsal fotoğraflar yarattım. Vizyonlarını ve tercihlerini anlamak için müşterilerle işbirliği yaptım. İstenilen estetiği elde etmek için gelişmiş aydınlatma tekniklerini ve ekipmanlarını kullandım.

  • Klasik fotoğraflar oluşturup çekerek müşteri memnuniyetinde %30 artış sağladım.
  • Müşteri beklentilerini tutarlı bir şekilde karşılayarak 50'den fazla fotoğraf çekimini başarıyla gerçekleştirdim.
  • Gelişmiş aydınlatma teknikleri kullanarak post prodüksiyon sürenin %25 kısalmasını sağladım.

2- Stajyer Fotoğrafçı / Ata Fotoğrafçılık / İzmir / 2023-2024

Staj yoluyla fotoğrafçılık alanında uygulamalı deneyim kazandım. Ekipman kurulumu ve arızalanmasına yardımcı oldum, fotoğrafçılık tekniklerini gözlemledim ve öğrendim. Becerilerimi geliştirmek için post prodüksiyon ve düzenleme görevlerine yardım ettim.

  • 20'den fazla profesyonel fotoğraf çekimi için ekipman kurulumu ve ayrılmasına  yardımcı oldum.
  • Adobe Lightroom'da yeterliliği artırarak fotoğraf düzenleme konusunda pratik deneyim kazandım.
  • Stüdyo organizasyonunun yönetilmesinde önemli bir rol oynayarak iş akışı verimliliğinde %15'lik bir artış sağladım.

3- Düğün Fotoğrafçısı / Özel Günler Fotoğraf Stüdyosu / İstanbul / 2022- Devam ediyor

Spontan anlardan pozlu çekimlere kadar düğünlerin özünü yakalama konusunda uzmanım. Düğün etkinlikleri sırasında sorunsuz bir akış sağlarken grup fotoğraflarını verimli bir şekilde koordine ettim. Değerli düğün albümlerini düzenleme ve teslim etme konusunda uzmanım.

  • 50'den fazla düğünün fotoğraflarını çekip düzenleyerek %95 müşteri onay oranı elde ettim.
  • Grup fotoğrafı koordinasyonunu kolaylaştırarak kurulum süresini düğün başına 20 dakika azalttım.
  • Sıkı teslim tarihleri içinde düğün albümlerini ustalıkla düzenleyip teslim ederek %100 müşteri memnuniyeti sağladım.

4- Moda Fotoğrafçısı / ABC Moda Ajansı / İstanbul / 2019-2024

Baş moda fotoğrafçısına etkileyici görüntüler oluşturmada yardımcı oldum. Stüdyo ve yerinde çekimler için aydınlatma ve ekipman kurulumunu yönettim. Başarılı moda kampanyaları için yaratıcı konseptleri hayata geçirmek üzere mankenler ve stilistlerle işbirliği yaptım.

  • 75'ten fazla stüdyo ve lokasyon çekimi için aydınlatma ve ekipman kurulumunu verimli bir şekilde yönettim.
  • Başarılı moda kampanyaları için 30'dan fazla yaratıcı konsepti hayata geçirmek üzere mankenler ve stilistlerle işbirliği yaptım.
  • Müşteri rezervasyonlarında %40'lık bir artışa katkıda bulunan yüksek kaliteli görüntülerin üretilmesine yardımcı oldum.

Fotoğrafçı CV’si için ek iş deneyimi bölümü

Bazı iş verenler, pozisyonla ilgili iş deneyimlerinin yanı sıra pozisyonla ilgisi olmayan diğer deneyimleri de görerek aday hakkında daha geniş bir bakış açısına sahip olmak isteyebilirler. Deneyimli bir aday için bu konuda pek bir sıkıntı yoktur. Fakat özellikle yeni mezun ya da profesyonel iş deneyimine sahip değilseniz ek iş deneyimleri bu noktada yardımınıza koşabilir.

Ek iş deneyimleri serbest çalışmalarınız, gönüllü çalışmalarınız, yapmış olduğunuz danışmanlıklar veya okulda üstlendiğiniz ve yürüttüğünüz projeler olabilir. Bunları Fotoğrafçı CV’sine eklemeniz sizin meslekle ilgili olarak edindiğiniz deneyimi vurgulayacaktır.

Fotoğrafçı CV’sinde eğitim bölümü

Fotoğrafçılık mesleği daha çok portföy ve tecrübenin, resmi bir eğitimden daha önemli olduğu bir alan gibi görünse de bazı durumlarda eğitim bilgilerinizi CV için hayati bir önem taşıyabilir. Bu nedenle eğitim bilgilerinizi CV’nize kısa da olsa dahil etmeniz gerekir. Eğer mesleğe yüksek bir eğitim almadan çıraklık yoluyla başlamış ve kendinizi geliştirmeye seneler içinde devam etmişseniz bunu da mutlaka CV’nize yansıtın.

Türkiye’de fotoğrafçılık alanında birden fazla üniversitede eğitim verilmektedir. Bu üniversiteden mezun olan adaylar bazen doğrudan mesleğe başlamakta, bazen de kendilerini geliştirmek için farklı kurslara devam etmekte, seminerlere ve konferanslara katılmakta ya da yüksek eğitim almaktadırlar.

Durum hangisi olursa olsun, diğer adaylarla aranızda bir fark yaratmak istiyorsanız eğitim bilgilerinizi en son okuduğunuz okuldan başlamak üzere ters kronolojik sıra ile CV’nize dahil edin. Bunu yaparken eğitim aldığınız kurumun adını, kurumun bulunduğu bölgeyi, diploma derecenizi ve kısaca aldığınız eğitimin içeriğini eklemeyi unutmayın.

Fotoğrafçı CV’si için en iyi şablonu seçin

Günümüzde CV şablonu artık olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Bunun nedeni hem bir CV’nin kolay okunmasını sağlarken hem de dikkat çekici olmasına yardım etmesidir. Bunlara ek olarak iyi hazırlanmış bir şablon CV’nin adım adım kolayca ilerlemesine yardım eder ve adaya ilham vererek mükemmel bir özgeçmiş oluşturmasını sağlar.

Fotoğrafçılık mesleği için nasıl bir CV şablonu seçmeniz gerektiğini bilmiyorsanız CVMaker sitemizi ziyaret ederek onlarca şablonu deneyebilir, şablonların renk ayarlarını değiştirebilir ve bunlardan dilediğiniz kadarını kullanarak kendinize kusursuz bir CV hazırlayabilirsiniz.

İşte Fotoğrafçılık CV’si için şablon seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar şunlardır:

1- Fotoğrafçılık yaratıcı bir meslek olduğundan şablonun klasik değil modern ya da yaratıcı olmasına dikkat edin.

2- Sektörünüzü ve standartlarını düşünün ve anlayın.

3- Başvurduğunuz şirketin kültürünü dikkate alın.

4- Bir aday olarak yansıtmak istediğiniz imajı düşünün.

5- Seçtiğiniz şablonu sunulabilirlik ve okuyucu dostu olma açısından değerlendirin.

6- Hangi CV bölümlerinin daha fazla ağırlık taşıdığını düşünün. Bunlara ekstra vurgu yapan bir şablon seçin.

7- Grafikler, semboller veya diğer gereksiz görseller içermeyen bir CV şablonu seçtiğinizden emin olun.

Fotoğrafçı CV’si için ön yazı hazırlayın

Fotoğrafçılık pozisyonlarına başvuruyorsanız, tüm beceri setinizi yalnızca profesyonel bir CV'de sunmak istemezsiniz. İş arayışınızda yeni bir iş bulmanın en iyi yolu, iş başvurunuza bir ön yazı eklemektir. Profesyonel bir ön yazı, işe alım yöneticisine sizi iş ilanı için harika bir aday yapan beceri ve yetenekler hakkında daha fazla fikir vermelidir. Fakat bunu yaparken CV’nizde verdiğiniz bilgilerin aynısını kullanmadan, kısa ve ilgi çekici bir mektup hazırlamalısınız.

Ön yazınızın ana gövdesini yazmadan önce, iletişim bilgilerinizi en üste ekleyin. Telefon numarası, e-posta adresi ve tam ad gibi olağan ayrıntıları ekleyin. Bu durumda, fotoğrafçılık becerilerinize dair sahip olduğunuz örnekleri göstermek için profesyonel bir portföy bağlantısı eklemenizi öneririz. Ayrıca mektubunuza başlamak için, eğer iş verenin ya da insan kaynakları uzmanının adını biliyorsanız, bu isme hitaben başlayan profesyonel bir selamlama kullanın.

İlk paragraf kendinizi kısaca tanıttığınız ve iş ilanına nerede rastladığınızı ve neden başvurmaya karar verdiğinizi açıkladığınız bölümdür. Sözü fazla uzatmadan şirket hakkında bilginiz olduğunu ve pozisyon için gerekli olan nitelikleri anladığınızdan söz edin. İkinci paragraf ise bu pozisyon için neden en iyi aday olduğunuzu anlatacağınız kısımdır. Daha önceki başarılarınızı başvurduğunuz işin gereklilikleri ile eşleştirerek kısa bir senaryo haline getirin.

İkinci paragrafın etkisi iş verenin sizin en uygun aday olduğunuzu düşündürdüğü kadar aynı zamanda yeterli donanıma ve tecrübeye sahip olduğunuzu da yansıtmalıdır. Fakat daha önce de belirttiğimiz gibi bunu yaparken CV’nizdeki bilgilerin aynısını girmek yerine kısa am özlü bir anlatım kullanın. Bunu yaparken özgeçmişinizde belirttiğiniz teknik becerilerinizi bir arkaplan bilgisi olarak kullanabilirsiniz. Örneğin, Photoshop gibi bir fotoğraf düzenleme yazılımını düzenli olarak kullandığınızı belirttiyseniz, şimdi bunu nasıl kullandığınızı ve bununla neler başardığınızı açıklamanın tam zamanıdır.

Eğer ikinci paragrafta yazacak çok bilgi olduğunu düşünüyorsanız bu paragrafı ikiye bölebilir ve okuyucunun işini kolaylaştırabilirsiniz. Ön yazınızın son paragrafı harekete geçme çağrısı olarak kullanılır. İşe alım yöneticisine pozisyonla ilgili bilgilerinizi daha fazla tartışmaya hazır olduğunuzu söyleyerek sonlandırın ve iş başvurunuzu takip etmeleri için onları teşvik edin. Örneğin bir iş görüşmesinde kendinizi yüzyüze daha iyi ifade edebileceğinizi söyleyebilirsiniz. Son paragrafın ardından mektubunuzu kibar bir selamlama ile bitirip imzalayın. Ön yazınıza tarih atmayı unutmayın. Önyazı ile ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sonuç

Etkileyici bir yaratıcı Fotoğrafçılık CV’si  hazırlamak, becerilerinizi ve deneyimlerinizi sergilemelidir. İstihdam edilebilirliğinizi artıran kurslara odaklanarak ilgili eğitim ve niteliklerinizi vurgulayın. Sizi bu alanda değerli kılan teknik ve sosyal becerileri vurgulayın ve staj veya çıraklık fırsatları gibi iş deneyimlerinin değerini göz önünde bulundurun. Yaratıcı bir meslek olarak potansiyel işverenlerin portföyünüzle daha çok ilgilendiğini ve pratik deneyimin yetenek ve becerilerinizin nihai vitrini olduğunu unutmayın. Bunun için Linkedin gibi sitelerdeki profil bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

Bu makalede Fotoğrafçı CV örnekleri ile kazandıran bir özgeçmişin nasıl yazılması gerektiğine değindik ve tüm bilgileri ve ipuçlarını sizinle paylaştık. CV yazma ile ilgili daha detaylı bilgiyi sitemizdeki blogdan edinebilirsiniz. Kariyer yolunuzda başarılar diliyoruz.

Hemen CV’nizi oluşturun

İlgili makaleler

112,872'den fazla kullanıcı CV'lerini oluşturdu bile

CV maker ile 15 dakika içerisinde hızlı ve kolay biçimde göze çarpan ve profesyonel bir CV oluşturabilirsiniz.

CV'nizi oluşturun

İşe alınma ihtimaliniz %65 artacak