Kasiyer CV’si Nasıl Yazılır? İpuçları ve Örneklerle Hazırlanmış Rehber

Müşteri deneyiminin ön saflarında çalışan kasiyerler marketlerden, mağazalara ve bankalara kadar çok geniş bir yelpazede hizmet vermektedirler. Kişilerarası becerileri gelişkin adaylar için mükemmel bir kariyer seçimi olan kasiyerlik işi için istihdam olanağı fazladır. Fakat yine de bir iş başvurusu yaparken başarılı olmanız için profesyonel bir CV şablonu ile hazırlanmış, becerilerinizi, deneyimlerinizi ve kariyer hedeflerinizi yansıtan bir CV hazırlama ve sunmanız gerekebilir.  

Günümüzde gittikçe gelişen teknoloji ile birlikte CV’lerin dijital ortamda taranması daha yaygın hale gelmiştir. Bunun için geliştirilen bir program olan Aday Takip Sistemi, CV içerisinde aranan nitelikleri anahtar kelimeler olarak aramakta ve bulamadığı CV’leri henüz işveren görmeden otomatik olarak elemektedir. Bu nedenle Aday Takip Sistemine uygun bir özgeçmiş hazırlamak en iyisidir.

İster kariyerinize yeni başlıyor olun, ister uzun yıllara dayanan uzmanlık deneyiminiz olsun, yeni bir pozisyona başvururken iyi bir CV hazırlamanız gerekecektir. Sektör standartlarını karşılayan ve sizi diğer adaylardan öne çıkaran böyle bir özgeçmiş hazırlamanız için size bu rehberi hazırladık. Bu rehberde kasiyerlik pozisyonu için yazacağınız CV’de nelere dikkat etmeniz gerektiğini, adım adım CV bölümlerini ve diğer tüm bilgiler ile ipuçlarını paylaşıyoruz.

Hemen CV’nizi oluşturun

Kasiyer CV Örneği

Aşağıdaki örnekte sitemizde bulunan Auckland şablonunu kullanan Alev, iş deneyiminin yanı sıra teknik ve sosyal becerilerini de etkili bir şekilde sergiliyor. Şablonun basit görünümü, herhangi bir potansiyel işverenin anahtar kelimeleri ve deneyimi kolayca taramasına olanak tanıyor. Daha fazla CV örneği için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

AD_4nXdt8UfIWt_Aio7apNnd5dcEnLWEInt4YabUSjpyFtNGwIpAe6z1sPdEzGT5OM9L6L1g9vevOE3YFxDIZwckCS6KiKW-5PCNiF_HySpO0UL9jzDKdsPHijIA0CCgPXCczoOoAmQni8izITb4-iPNuwJliC_-?key=Lg4L_Uay6oSSf7Dd2EPBrQ

Kasiyer CV’sine Neleri Dahil Etmelisiniz?

Rekabetçi bir iş piyasasında öne çıkan bir CV hazırlamak hiç de kolay değildir. Müşteri hizmetleri veya perakende sektöründe çalışmaya benzer şekilde, kasiyer olmanın avantajlarından biri de sunduğu esnekliktir. Bu kadar çeşitli iş olanakları varken, her pozisyona kolayca adapte olabilen bir CV'ye sahip olmak çok önemlidir. Bu nedenle kendinize öncelikle bir Ana CV oluşturmanızı öneririz. Bu kapsamlı belge tüm becerilerinizi, deneyimlerinizi ve niteliklerinizi içermelidir. Bunuher iş başvurusu için kullanmak yerine, başvurduğunuz pozisyonlara özel hale getirerek yeniden düzenlemelisiniz.

Ana CV ile başlayarak hem zamandan tasarruf edersiniz hem de başvurularınız arasında tutarlılık sağlayarak işverenler üzerinde kalıcı bir izlenim bırakırsınız. Ana CV’nizi pozisyona uygun hale getirirken neleri dahil edeceğinizi ve nelere odaklanacağınızı bilmek zor olabilir. Bir CV şu bölümleri içermelidir:

  • Kişisel bilgiler
  • Profil özeti
  • İş deneyimleri
  • Beceriler
  • Eğitim detayları
  • Ek bölümler (yabancı diller, referanslar vs.)

Başlangıç noktası olarak, her zaman aşağıdaki bilgileri bu bölümlere eklemenizi öneririz.

  1. İletişim bilgileri: İşe alım yöneticilerinin sizinle kolayca iletişime geçebilmesi için adınızı, telefon numaranızı, e-posta adresinizi ve konumunuzu ekleyin.
  2. Profil özeti: Kariyer hedeflerinizi özetleyen ve müşteri hizmetleri ve nakit işleme gibi ilgili beceri ve deneyimleri vurgulayan kısa bir açıklama.
  3. İş deneyimi: Önceki kasiyerlik pozisyonlarınızı ters kronolojik sırayla, işverenin adı, çalışma tarihleri ve temel sorumluluklar ve başarılar dahil olmak üzere listeleyin. İşlemlerin gerçekleştirilmesi, nakit paranın idare edilmesi, müşteri hizmetlerinin sağlanması ve kasada temizlik ve düzenin korunması gibi görevlere odaklanın.
  4. Beceriler: Nakit işleme, POS (Satış Noktası) sistemi kullanımı, müşteri hizmetleri, detaylara dikkat ve hızlı tempolu bir ortamda çalışma yeteneği gibi ilgili kasiyerlik becerilerini vurgulayın.
  5. Eğitim: Tamamladığınız en yüksek eğitim düzeyini belirtin: Okulun veya kurumun adı, kazanılan derece veya diploma ve mezuniyet tarihi (varsa) dahil olmak üzere tamamladığınız en yüksek eğitim düzeyini ekleyin.
  6. Sertifikalar: Müşteri hizmetleri eğitimi veya nakit işleme kursları gibi ilgili herhangi bir sertifika veya eğitim programını tamamladıysanız, bunları bu bölüme eklediğinizden emin olun.
  7. İsteğe Bağlı Bölümler: Gönüllü deneyimi, dil yeterliliği veya ilgili hobiler ve ilgi alanları gibi ek bölümler de ekleyebilirsiniz.

Aşağıda bu temel bölümleri daha ayrıntılı olarak ele alıyor ve bir sonraki başvurunuzda maksimum etki yaratması için kullanabileceğiniz örnekler sunuyoruz.

Kasiyer CV’nizde profil özetinizle niteliklerinizi sergileyin

Özgeçmişinizin profil özeti bölümü, profesyonel tanıtımınız olarak hizmet eder ve işverenin dikkatini en baştan çekmek için mükemmel bir fırsattır. Kim olduğunuza ve neler sunabileceğinize dair bir anlık görüntü sağlar ve iş ilanını dikkatlice okuduğunuzu ve aradıkları özelliklere sahip olduğunuzu gösterir. Profil özetinizi yazarken aşağıdaki noktalara dikkat ederek ekleyin:

  • Güçlü bir açılış cümlesi\ Kim olduğunuz (mevcut pozisyonunuz)
  • Kıdeminiz
  • Sosyal becerileriniz
  • Şirkete sunacağınız katkılar, başarılarınız

Hemen CV’nizi oluşturun

Kasiyer CV’si için profil özeti örnekleri

Aşağıda değişik pozisyonlar için sunduğumuz örnekler bu bölümü hazırlarken size rehberlik edecektir.

1. Restoran kasiyeri CV’si için profil özeti örneği

‘’Hızlı tempolu yemek ortamlarında çalışmaya alışkın, müşterinin iyi deneyim yaşamasını sağlayan bir ön kasa görevlisiyim. Müşteri ihtiyaçlarını anlayan ve karşılayan verimli kasa hizmetinde uzmanlaşmamaı sağlayan 3 yıllık deneyime sahibim. Konukları hayran bırakan yüksek standartlarda yemek sunmaya kendimi adamış bulunmaktayım. Konuklarla ilk ve son teması kuran, her zaman güler yüzlü bir karşılama ve vedalaşma ile hazır olan ve tüm soru ve önerilere yardımcı olma konusunda usta bir çalışanım.’’

2. Banka kasiyeri CV’si için profil özeti örneği

‘’Bankacılık sektöründe müşteri hizmetleri pozisyonlarında 7 yıllık deneyime sahibim. Detaylara ve doğruluğa olağanüstü özen göstermekteyim. Güçlü iletişim becerilerim sayesinde müşteri memnuniyeti konusunda başarılıyım. Kritik müşteri verilerini elde etmeye odaklanarak hızlı tempolu ortamlarda son derece uyarlanabilir ve rahat çalışırım. Müşterilerle güçlü ilişkiler kurarken zorlu durumları sakin bir profesyonellikle ele alma konusunda ustayım.’’

3. Market kasiyeri CV’si için profil özeti örneği

‘’Birinci sınıf market ortamlarında 2 yıllık uygulamalı deneyime sahip bir kasiyerim.  Olağanüstü müşteri hizmetleri ve kasa işlemleri ikinci doğam gibidir. Esneklik ve uyarlanabilirlik, iş ihtiyaçlarıyla sorunsuz bir şekilde uyumlu olmamla tanınırım. Sürekli öğrenme ve gelişim konusunda kararlıyım. Yüksek derecede kültürel bilgi ve farkındalıkla zenginleştirilmiş, her düzeyde üstün iletişim becerilerine sahibim.’’

Kasiyer CV’sinde Beceriler Bölümü

Beceriler bir CV’nin olmazsa olmaz bölümlerinden biridir. Bu bölüm sayesinde işe olan uygunluğunuzu işverene bir bakışta sunabilir ve kendinizi bir kaç kelime ile tanıtma fırsatını yakalarsınız. Beceriler Sosyal ve Teknik olmak üzere iki bölüme ayrılır ve sosyal beceriler genellikle profil özetinin içine dahil edilirken teknik beceriler için ayrı bir bölüm oluşturulur.

Çoğu CV şablonu becerilerinizi en iyi biçimde listelemeniz için ayrı bir bölüm sunar. Bir kasiyerin insanlarla sürekli iletişim halinde olduğunu göz önünde bulundurursak en az teknik bilgisi kadar sosyal niteliklerinin de iş için önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Sosyal beceriler, müşteriler ve iş arkadaşlarınızla etkili bir şekilde etkileşim kurmanızı sağlayan kişiler arası özelliklerdir. Teknik beceriler, belirli bir görevde veya yazılımda yetkinlik gibi kolayca ölçülebilen spesifik, öğretilebilir yeteneklerdir. Teknik beceriler uzmanlık gerektirir ve genellikle eğitim veya sertifika ile elde edilir. Ülkemizde bir kasiyer için şu beceriler gerekir:

Sosyal beceriler:

  • Müşteri Hizmetleri
  • İletişim
  • Uyarlanabilirlik
  • Ekip çalışması
  • Problem çözme

Teknik beceriler:

  • Nakit işlemleri
  • Barkod tarama
  • POS Sistemi
  • Kredi kartı işlemleri
  • Temel matematik becerileri
  • Makbuz doğrulama
  • Envanter yönetimi
  • Para birimi dönüştürme
  • Satış Teknikleri
  • Yazar kasa yazılımı kullanımı

Kasiyer CV’si için iş deneyimi bölümü

CV'deki iş deneyimi bölümü, geçmiş işlerin bir listesinden daha fazlasıdır; mesleki gelişiminizin anlatımıdır. Bu bölüm sadece nerede çalıştığınızı özetlemekle kalmamalı, aynı zamanda bu rollerdeki başarılarınızı ve büyümenizi de vurgulamalıdır. İş deneyimlerinizi ters kronolojik sıralama ile listelendirin ve böylece işverenin son deneyimlerinize odaklanmasını sağlayın.

Mesleki ünvanınız, çalıştığınız kurumun adı, konumu, hangi tarihlerde görev aldığınızı girdikten sonra üstlendiğiniz sorumlulukları ve görevleri açıklayan kısa bir paragraf yazın. Paragrafın ardından iş yerine sunduğunuz katkıları ve başarıları ölçülebilir değerlerle anlatan madde işaretli bir liste sunun. Aşağıda değişik pozisyonlar için iş deneyimi örneklerini bulacaksınız.

İş deneyimi bölümü için örnekler

1- Baş Kasiyer / Lale Giyim Mağazası / İstanbul /2019 - Mevcut

Yüksek hacimli bir perakende ortamında 10 kasiyerden oluşan bir ekibi denetlemekten sorumluyum. Ekip üyelerine düzenli performans geri bildirimi sağlarken verimliliği ve müşteri hizmetlerini iyileştirmek için eğitim programları uyguluyorum. Problem çözümü ve süreç iyileştirmede aktif olarak yer alıyorum.

  • Kapsamlı eğitimler sayesinde kasiyer hataları %25 oranında azaltıldı.
  • Aktif dinleme ve hızlı sorun çözmeyi vurgulayan yeni bir müşteri hizmetleri protokolü uygulayarak müşteri memnuniyeti derecelendirmelerini %15 artırdım.

2- Kasiyer / Migros Market / İstanbul / 2021 - 2024

Yoğun bir süpermarket ortamında nakit işlemlerini gerçekleştirdim, müşterilere sorularında yardımcı oldum ve temiz ve düzenli bir kasa alanı sağladım. Müşterilere ürün ve promosyonlar önermek için inisiyatif aldım ve mağaza gelirine katkıda bulundum. Şirketin tüm eğitim programını tamamlayarak resmi marka elçisi unvanını kazandım.

  • Günde ortalama 100 işlem gerçekleştirdim ve %99 doğruluk oranını korudum.
  • Otomatik kasaların verimliliğini saatte ortalama 10 işlem artırdım.

Kasiyer için ek iş deneyimi bölümü

Ek iş deneyimleriniz genellikle doğrudan pozisyonla ilgisi olmayan ama başvurunuza katkıda bulunacağını düşündüklerinizdir. Bunlar daha önce hiç kasiyerlik deneyimi olmayan ama işverenin deneyim olarak kabul edeceği pozisyon bilgileri olabileceği gibi, aynı zamanda çok uzun yıllar kasiyerlik deneyimine sahip bir adayın daha az ilgili deneyimlerinin bir listesi de olabilir. Örneğin gönüllü çalışmalar ek iş deneyimi olarak kullanılabilir ve işverenin sizin niteliklerinize daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşmasını sağlayabilir.

Örnek:

‘’Gönüllü Kasiyer / Yardım Amaçlı Futbol Maçı / İstanbul / 2024

Popüler bir topluluk etkinliğinde gönüllü olarak uygulamalı kasiyerlik deneyimi kazandım. İletişimde mükemmeldim ve yerinde ödeme sistemine hızla adapte oldum. Farklı bir ortamda kültürel farkındalık ve güçlü kişilerarası beceriler sergiledi.

  • Tüm gün süren etkinlik boyunca tüm giriş işlemlerini başarıyla gerçekleştirerek hızlı öğrenme ve uyum sağlama becerisini gösterdim.
  • Etkinlik organizatörlerinden ve katılımcılardan güçlü iletişim ve kişilerarası becerileri vurgulayan olumlu geri bildirimler aldım.’’

Eğitim Bölümü İle Kasiyer CV’nizi Geliştirin

Eğitim bölümü tüm CV’ler için önemlidir. Eğitim ile kandinizi mesleki olarak geliştirdiğinizi işverene gösterebilirsiniz. Ülkemizde kasiyerlik eğitimi için üniversite diploması aranmamasına rağmen bir takım mesleki kurslar ile kendinizi geliştirdiğinizi ve diğer adaylardan daha bilgili olduğunuzu CV’nizde yansıtabilirsiniz.

Eğitim bölümünü hazırlarken, okuduğunuz okulun adı ve konumu, diploma dereceniz, kaç yıl okuduğunuz gibi bilgilerin ardından kısa bir cümle ile ne tür bir eğitim aldığınızdan bahsedin.

Eğitim bölümünü CV’nize eklemek işverenlere akademik geçmişinizin bir görüntüsünü sunar, bu da istihdam edilebilirliğinizde önemli bir faktör olabilir. İkinci olarak, bazı işverenler kasiyerlik pozisyonları için belirli bir düzeyde resmi eğitim veya uzmanlık eğitimi talep etmektedir, bu nedenle ilgili nitelikleri listelemek çok önemlidir.

Hemen CV’nizi oluşturun

CV’niz İçin En İyi Şablonu Seçin

Potansiyel işverenler CV'nizi incelemek için sadece birkaç saniye harcayacaktır, bu nedenle en az zamanda hakkınızda en çok şeyi anlatan bir format seçmek çok önemlidir. Bir Word dosyasına düz bir metin halinde yazılmış CV’lerin ne yazık ki okunma şansı çok azaldı. Günümüzde tüm mesleklere uygun olarak üretilmiş CV şablonları sayesinde hem kolay okunan hem de etkisi artan CV’ler hazırlayabiliyoruz.

En iyi şablonu seçmek için bazı noktalara dikkat etmeniz gerekecek. Sosyal becerileri gelişkin bir meslekte olduğunuz için özellikle profil özetinizi ön plana çıkaracak ve ayrıca deneyimlerinize odaklanacak biçimnde düzenlenmiş sade bir şablon işinizi görecektir.

Şablonunuzu seçerken şu noktaları göz önünde bulundurun:

  • Okunması kolay, temiz ve anlaşılır bir düzene sadık kalın. Uyumlu bir görünüm oluşturmak için sınırlı bir renk paleti ve tutarlı bir yazı biçimi kullanın.
  • En önemli bilginin en belirgin biçimde sergilendiğinden emin olun. Okuyucunun gözünü yönlendirmek için başlıkları, madde işaretlerini ve beyaz alanı etkili bir şekilde kullanın.
  • Tek bir yazım hatası CV'nizin profesyonelliğini zedeleyebilir. Birden çok kez düzeltme okuması yapın ve bir arkadaşınıza veya iş arkadaşınıza da inceletmeyi düşünün.

Bir Ön yazı İle CV’nizin Etkisini Arttırın

Ön yazı, iş başvurusunda bulunurken özgeçmişinizle birlikte gönderilen bir belgedir. Kişisel bir tanıtım görevi görür ve başvurunuzun etkisini arttırmaya yardımcı olur. Ön yazılar, işverene neden bu iş için en iyi aday olduğunuzu açıklama şansı verdiği için gereklidir. Bunu, başvurduğunuz pozisyola ilgili becerilerinizi ve deneyiminizi vurgulayarak yaparsınız.

CV'nizdeki profil özeti ile karıştırılmaması gereken ön yazı, CV'nizi tamamlamalı ancak onu kopyalamamalıdır. Bu belgenin uzunluğu konusunda işe alım uzmanları arasındaki fikir birliği, ne kadar kısa olursa o kadar iyi olacağı yönündedir. Tipik olarak üç ila beş kısa paragraftan oluşan ön yazılar bir A4 sayfasını geçmemelidir.

Ön yazıyı elektronik olarak göndermeyi planlıyorsanız, spam filtreleri tarafından algılanmasını önlemek için metni ek olarak değil, e-postanın gövdesine koyun. İş ilanında aksi belirtilmediği sürece başvurularda her zaman bir ön yazı bulunmalıdır.

Ön yazınızı yazmadan önce araştırma yapmanız önemlidir. İş tanımını iyice okumak çok önemli olsa da, tek başına yeterli değildir. Başarılı bir ön yazı hazırlamanıza yardımcı olması için aşağıdakiler hakkında daha fazla bilgi edinmeniz gerekir:

  • ön yazınızı kim okuyacak
  • kurum ve kurum kültürü
  • faaliyet gösterdiği sektör ve ilgili haberler
  • şirketin rakipleri ve pazardaki konumu
  • kuruluşun önümüzdeki beş yıl içindeki hedefleri.

Ön yazınızı yazarken kısa tutun ve işe uygunluğunuzu vurguladığınızdan emin olun. Ön yazılar aşağıdaki bölümlere ayrılabilir:

  • İlk paragraf - Açılış ifadesi mektubu neden yazdığınızı ortaya koymalıdır. Başvurduğunuz pozisyonu, nerede ilan edildiğini gördüğünüzü ve ne zaman başlamak için uygun olduğunuzu belirterek başlayın.
  • İkinci paragraf - İlgili deneyimlerinizi vurgulayın ve becerilerinizin iş tanımındaki özel gerekliliklerle nasıl eşleştiğini gösterin. Ek güçlü yönlerinizi özetleyin ve bunların şirkete nasıl fayda sağlayabileceğini açıklayın.
  • Üçüncü paragraf - İş için neden uygun olduğunuzu, sizi bu tür bir işe çeken şeyin ne olduğunu, neden şirkette çalışmakla ilgilendiğinizi ve kuruluşa neler sunabileceğinizi anlatın. Bu, onlar hakkındaki bilginizi göstermek için iyi bir fırsattır.
  • Son paragraf - Mektubunuzu tamamlamak için kapanış paragrafını kullanın. Pozisyona olan ilginizi yineleyin ve mülakat isteğinizi belirtin. Okuyucuya zaman ayırıp mektubunuzu okuduğu için teşekkür edin.

Bitirdiğinizde, belgeyi baştan sona okuyun ve gereksiz kelime ve cümleleri kesin. Özgeçmişinizde zaten yer alan şeyleri tekrarlayarak yer doldurmayın. Kural olarak, mevcut maaşınızdan veya maaş beklentilerinizden yalnızca işveren sizden özellikle istemişse bahsedin. Bu bilgiyi eklemeniz istenirse, üçüncü ve son paragraflar arasına koyun. İş ilanında aksi belirtilmedikçe - örneğin, CV'nizi ve ön yazınızı Word belgesi olarak sunmanız istenebilir - herhangi bir dijital ortamda açılıp okunabilmesini sağlamak için .PDF dosya uzantısı ile kaydedin. Windows PC'ler ve Mac'ler her zaman uyum içinde çalışmaz - Windows .docx dosya uzantısı ve Mac'ler .pages kullanır, ancak işe alım görevlisi tam tersi bir sistem kullanıyorsa, dosyanızı açamayabilir. Bir .PDF dosya uzantısı kullanmak bu sorunu çözecektir.

Anahtar Çıkarımlar

Kasiyer CV’si yazmakta zorlananlar ve yardıma ihtiyacı olanlar için hazırladığımız bu rehberde ihtiyacınız olan tüm detaylara ve bilgilere yer verdik. Ayrıca kasiyer CV örnekleri ve ipuçları ile size ışık tutmaya çalıştık. Bu makaleden elde ettiğimiz anahtar çıkarımları aşağıdaki gibi özetleyebiliriz:

  1. Ana CV ile başlayın: Tüm becerilerinizi, deneyimlerinizi ve niteliklerinizi içeren kapsamlı bir ana CV oluşturun. Bu, işe özel CV'ler hazırlamak için bir temel görevi görecek, size zaman kazandıracak ve başvurular arasında tutarlılık sağlayacaktır.
  2. Etkileyici bir profil özeti oluşturun: Kişisel profiliniz bir işverenin dikkatini çekmek için ilk şansınızdır. İş ilanını okuduğunuzu ve aradıkları niteliklere sahip olduğunuzu gösteren güçlü bir açılış paragrafı yazdığınızdan emin olun.
  3. İlgili becerilerinizi sergileyin: Becerilerinizi sosyal ve teknik beceriler gibi kategorilere ayırın. Bu, işverenlerin güçlü yönlerinizi hızlı bir şekilde belirlemelerine ve iş gereklilikleriyle ne kadar uyumlu olduklarını görmelerine yardımcı olur.Sosyal becerilerinize profil özetinizin içinde yer verirken, teknik becerileriniz için ayrı bir bölüm oluşturun.
  4. İş deneyiminizi ölçün: Geçmiş işlerin bir listesinden daha fazlası olan iş deneyiminiz, mesleki gelişiminizin hikayesini anlatmalıdır. Becerileriniz ve yetkinlikleriniz hakkında somut kanıtlar sağlamak için ölçülebilir başarılar kullanın.
  5. İyi hazırlanmış bir eğitim bölümü ekleyin: En yüksek yeterliliğinizi ve diğer ilgili eğitim veya sertifikalarınızı listeleyin. Bu, işverenler tarafından belirlenen temel eğitim kriterlerini karşılar ve sizi diğer adaylardan ayırabilir.
  6. Mesleğinize uygun bir şablon seçin: Şablonlar CV’nizin kolay okunmasını, düzenli olmasını ve ilgi çekmesini sağlar. Aynı zamanda profesyonel bir izlenim bırakır.
  7. Ön yazı hazırlayın: Başvurunuzu CV’nize bir kapak mektubu ya da önyazı ekleyerek yapın. Bu konuda daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa CVMaker uzmanlarının hazırladığı blogumuza göz atın.

Hemen CV’nizi oluşturun

İlgili makaleler

112,872'den fazla kullanıcı CV'lerini oluşturdu bile

CV maker ile 15 dakika içerisinde hızlı ve kolay biçimde göze çarpan ve profesyonel bir CV oluşturabilirsiniz.

CV'nizi oluşturun

İşe alınma ihtimaliniz %65 artacak